Introductie

Voor onze opdrachtgever – een toonaangevende internationale dienstverlener gespecialiseerd in schadebehandeling, risicobeheer en expertise in de regio Den Haag – zijn wij op zoek naar een consolidatie specialist. 

Organisatie

Met een team van meer dan 1.500 medewerkers verspreid over 30 landen wereldwijd, biedt de organisatie innovatieve en betrouwbare oplossingen aan een breed scala aan klanten, waaronder verzekeringsmaatschappijen, makelaars, overheidsinstanties en zelfverzekerde bedrijven. Met een rijke geschiedenis en een sterke reputatie voor expertise en klantgerichtheid, staat de organisatie bekend om haar vermogen om complexe schadeclaims te behandelen.

Functie

Als consolidatiespecialist werk je nauw samen met de group controllers en rapporteer je aan de finance director. Onderdeel van deze rol is dat je veel contact onderhoudt met de finance afdelingen van verschillende entiteiten binnen de groep. De uitdaging ligt in het maandelijks tijdig aanleveren van de geconsolideerde cijfers en daarnaast wordt van je verwacht dat je het kennisniveau van collega’s verhoogt en structuur in de werkwijze aanbrengt. Ook lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de finance functie binnen de groep middels deelname aan verschillende verbetertrajecten.

Functie-eisen

Om deze rol goed uit te kunnen oefenen moet je communicatief sterk zijn, snel inzicht in cijfers hebben en gemakkelijk kunnen schakelen. Stressbestendigheid en plezier in het werken met deadlines zijn essentieel. Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding in financiële richting en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Kennis van IFRS is vereist, en ervaring met SAP, Tagetik en Excel is een pre. Je moet beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, stressbestendig zijn en resultaatgericht werken.

Aanbod

Deze rol biedt een uitdagende positie binnen een dynamisch en internationaal bedrijf dat actief is in schadebehandeling, risicobeheer en expertise. Het aanbod omvat:

  • Een aantrekkelijk salaris tussen de 75K en 90K op jaarbasis;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Een prettige werksfeer waarin je veel vrijheid krijgt en resultaatgericht wordt gewerkt;
  • Een ambitieus team en de kans om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf;
  • Een bonus die kan oplopen tot 2 maandsalarissen.

Sollicitatie

Stijn Huijsmans 020-2440936