Skip to content

Waar ben je naar op zoek?
Daag ons uit!

Ons team recruitment specialisten heeft alles in huis om de groeiambities van jouw organisatie waar te maken. Deel jouw personele uitdaging met ons en wij komen met een plan op maat om jouw vacatures zo snel mogelijk in te vullen.

+31 202 440 936
info@growth-busters.com

 

Veel gestelde vragen

We beginnen altijd met een goed gesprek om erachter te komen waar jullie specifieke recruitment uitdagingen liggen en de vacatures goed te inventariseren.

Na de intake gaan wij direct aan de slag. Binnen 24 uur zijn onze campagnes live en zien jullie de eerste leads verschijnen. Wekelijks ontvang je een voortgangsverslag per mail en maandelijks een uitgebreide rapportage per vacature.

Wij bieden volwaardige agency service tegen een prijs die lager ligt dan het salaris van een recruiter. Tegelijkertijd sourcen wij tot 6x zoveel kandidaten per maand als een recruiter. Meer voor minder dus. 

Organisaties die willen groeien en een grote wervingsbehoefte hebben. Wij werken veel voor grotere uitzend- en detacheringsbureaus, maar ook voor snel groeiende MKB bedrijven en scale-ups. Binnen de organisatie werken wij vaak samen met recruiters en vormen we een aanvulling op het recruitment team, met een focus op sourcing!

Contact opnemen

Damrak 373
1012 ZJ Amsterdam

+31 202 440 936
info@growth-busters.com

KVK: 75526719
BTW: NL.8603.13.025.B01

Copyright 2022 Didone. All rights reserved.