Introductie

Wil je bijdragen aan de groei van een internationaal opererend bedrijf? Wij hebben een hele mooie rol voor een financial controller die zijn of haar ondernemende vaardigheden wil inzetten op internationaal niveau.

Organisatie

Voor onze opdrachtgever – een internationaal handelsbedrijf met activiteiten die zich uitstrekken van China tot de UK en van Noorwegen tot Chili – zijn wij op zoek naar een Financial Controller. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de financiële administratie van een buitenlandse productiefaciliteit in Madagaskar (aar mag/moet je ook naartoe) en de consolidatie van de cijfers naar de holding. Een hele mooie kans voor een medior professional die internationale ervaring op wil doen binnen een snelgroeiende handelsorganisatie.

Functie

Als Financial Controller zal je een sleutelrol spelen in het uitbreiden van het Finance-team. Je wordt zelfstandig verantwoordelijk voor een production plant in Afrika en zorgt ervoor dat de administratie goed verloopt, zodat de aandeelhouders maandelijks betrouwbare financiële rapportages ontvangen. Je zit dicht op de business en zorgt ervoor dat je tijdig aan de bel trekt wanneer je signaleert dat prestaties niet volgens plan gaan. Daarnaast zorg je ervoor dat de administratie aansluit op de groepsadministratie (consolideren van cijfers). In deze rol fungeer je als rechterhand van de Finance Director die er ook voor zorgt dat je wordt ingewerkt.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding in bedrijfseconomische richting
  • Je hebt 4 tot 7 jaar relevante werkervaring als finance professional. Ervaring binnen een productie omgeving is een pré.
  • Je bent ondernemend, assertief, nauwkeurig, en kritisch ingesteld.
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het prettig om zowel zelfstandig als in een team te werken.
  • Een gezonde dosis ambitie en ondernemingszin is een pre.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend, in woord en geschrift.

Aanbod

De organisatie biedt:

  • Een concurrerend salaris van €4.000 tot €6.000 op basis van een fulltime dienstverband, afgestemd op je ervaring en vaardigheden.
  • Een werkweek van 32 tot 40 uur in een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in de regio Hilversum.
  • Uitstekende groei- en opleidingsmogelijkheden binnen een inspirerende werkomgeving.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en georganiseerde lunches.

Inlichtingen

Stijn Huijsmans 020-2440936

Sollicitatie

Stijn Huijsmans 020-2440936