Introductie

Ben je op je best in een snelgroeiende, dynamische scale-up? Heb je plezier in het verbeteren van de financiële processen van tandartspraktijken, en ben je enthousiast over projecten zoals het opzetten van dashboards met Power BI en het implementeren van nieuwe software? Word dan onze nieuwe assistent controller bij onze opdrachtgever!

Organisatie

Onze opdrachtgever, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, is een samenwerkingsverband voor tandartspraktijken met focus op kwaliteit, innovatie en dienstverlening. Ze bieden praktijken ondersteuning op het gebied van HR, finance, IT, etc. en streven naar modernisering van de kliniek. Met meer dan 450 collega’s en 17 praktijken door heel Nederland is onze opdrachtgever in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een serieuze speler in de tandheelkundige sector.

Functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een assistent controller die de eerste stappen in finance reeds heeft gezet, bijvoorbeeld in de accountancy als assistent accountant of als assistent controller werkzaam. Je wordt intensief begeleid door de controller en je kunt jezelf volop allround ontwikkelen. Enerzijds voer je administratieve en controlerende taken uit voor praktijken en ondersteun je bij het opstellen van de financile maand- en jaarverslagen. Hierbij heb je regelmatig contact met de collegas van de praktijken. Anderzijds draag jij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en kun je je eigen sausje over de functie gieten. Geen dag is hetzelfde!

Functie-eisen

De vereisten voor deze functie zijn als volgt:

  • Een (nagenoeg) afgeronde Hbo-opleiding Accountancy of Finance & Control;
  • Enkele jaren ervaring als assistent accountant of assistent controller;
  • Je bent proactief, houdt van aanpakken, kunt snel schakelen en je bent leergierig;
  • Je hebt een passie voor analyses, automatisering en digitalisering;
  • Het zou mooi zijn als je kennis van Exact Online hebt.

Aanbod

Medewerkers krijgen volop ruimte om zichzelf te ontwikkelen en zelfstandig en zelfsturend te werken. Naast een fijne werkplek en uitdagende taken biedt het bedrijf goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness, een persoonlijk opleidingsbudget, personeelskortingen en een salaris 3000,-.

Inlichtingen

Nick Koridon 06-83656996

Sollicitatie

Nick Koridon 06-83656996