Skip to content

Extra slagkracht met
recruitment leadgeneratie

Heb je als organisatie behoefte aan meer kwalitatieve kandidaten? Onze ervaren (digitale) sourcers helpen jouw team om meer snelheid te maken door actief te sourcen op LinkedIn, Meta, verschillende jobboards en ons eigen sociale netwerk.

Starten in 3 stappen

Job intake

Voor we starten met het benaderen van geschikte kandidaten voor jouw openstaande vacature(s), is het van belang dat we een goed beeld krijgen van uw organisatie, het betreffende team én de ideale kandidaat middels een job intake.

Strategie

Op basis van de ideale kandidaat (doelgroep), historische campagne data en arbeidsmarktinformatie vanuit Central Intelligence Group bepalen we de recruitment marketing strategie.

Inrichten dashboard

Onze partners krijgen vervolgens toegang tot een eigen online dashboard waarin geïnteresseerde kandidaten worden geplaatst, inclusief contactgegevens. Aan het eind van een campagne delen wij een volledige rapportage, inclusief het aantal aangeschreven kandidaten, kliks naar de vacature, reacties en uiteindelijke leads.

Deel jouw recruitment uitdaging
met Joelle

1695066533933-1

Joelle Verschuur
Accountmanager

Vraag een online meeting aan met Joelle

Onze klanten
beoordelen ons met een:

4.9

Noel de Vries-1
"Dankzij de intensieve samenwerking weten we veel meer intakes te realiseren"
"TMI werkt al ruim 3,5 jaar samen met GrowthBusters en dankzij de intensieve samenwerking met onze accountmanagers en recruiters weten we veel meer intakes te realiseren. Dit leidt weer tot meer medewerkers en zelfstandige zorgprofessionals die wij bemiddelen."
Noël de Vries
Eigenaar @ TMI
Bart Nijskens-1
"GrowthBusters helpt ons aan meer kandidaten én zichtbaarheid binnen onze markt."
"Team Rockstars is de afgelopen jaren ontzettend hard gegroeid met dank aan onze geweldige IT professionals. GrowthBusters helpt ons binnen verschillende chapters aan meer kandidaten én zichtbaarheid binnen onze markt."
Bart Nijskens
Co-founder @ Team Rockstars IT
Niels Klabbers
"GrowthBusters voorziet ons van nieuwe methodes en inzichten om tot betere resultaten te komen."
"Met TeamQ14 zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om met professionals in contact te komen. GrowthBusters voorziet ons van nieuwe methodes en inzichten om tot betere resultaten te komen."
Niels Klabbers
Eigenaar @ TeamQ14
Schermafbeelding 2022-06-10 om 12.20.20
"Binnen een maand in een krappe arbeidsmarkt een goede automonteur aangenomen."
"Met hulp van GrowthBusters hebben we binnen een maand in een krappe arbeidsmarkt een goede automonteur aangenomen."
Menno Verduyn
Commercieel medewerker @ Verduyn Group
Martin Kneepkens-1
"Het doel van FC Finance is om te scoren met financieel talent."
"Het doel van FC Finance is om te scoren met financieel talent. Dankzij GrowthBusters weten we juist de groep latent werkzoekenden goed te bereiken en te voorzien van ons ruime vacatureaanbod."
Martin Kneepkens
Eigenaar @ FC Finance

Een overzicht
van onze leadgeneratie klanten

dpa
ijffel
TMI-1.png
verduin.png

Méér goede sollicitanten
voor jouw vacature

met GrowthBusters

Via onze recruitment leadgeneratie dienstverlening zorgen wij ervoor dat jij méér kwalitatief hoogwaardige sollicitanten ontvangt. Onze digitale sourcers brengen jouw vacature bij alle geschikte kandidaten in de regio onder de aandacht tegen vaste lage kosten per maand. Ideaal wanneer je tijdelijk behoefte hebt aan extra sourcing capaciteit. Ben je geïnteresseerd in wat wij nog meer te bieden hebben? Bekijk dan onze werving & selectie of interim bemiddeling pagina.

Copyright 2023 Didone. All rights reserved.