Introductie

Voor onze opdrachtgever – een detacheringsbureau die mensen met een arbeidsbeperking helpen aan een betaalde baan –  zijn wij op zoek naar een Mensen & Cultuur Administrateur.

Organisatie

Het bedrijf is een sociaal, groeiend en innovatief bedrijf. Hun droom: Voor iedereen met een arbeidsbeperking die wil werken is er een leuke betaalde baan. Ze maken een inclusieve arbeidsmarkt bereikbaar door sociale banen te creëren in onze eigen exploitaties (Happy Tosti, Milieuwerk, Lekker Brood, Juni Lekkernijen en Amare Horeca) en door te verbinden met een groeiende groep partners zoals Heineken Nederland, Het Scheepvaartmuseum en Madurodam. Ze willen een arbeidsmarkt creëren waarin er plek is voor iedereen. Op dit moment werken er ongeveer 300 mensen waarvan meer dan 210 met een arbeidsbeperking.

Functie

Als Mensen & Cultuur Administrateur is het jouw voornaamste doel dat onze personeelsadministratie piekfijn in orde is. Jij beheert de teamdossiers voor zowel onze reguliere als sociale banen en werkt hiervoor nauw samen met onze jobcoaches, leidinggevenden en je directe collega’s in het Mensen & Cultuur team. Je maakt arbeidscontracten op, houdt je bezig met salarismutaties, zorgt ervoor dat de systemen waarin we werken (o.a. ons personeelssysteem AFAS) up to date blijven, verwerkt verzoeken van collega’s uit de Mensen & Cultuur mailbox etc. Jij houdt het overzicht en gaat punctueel te werk. Je draagt de bijnaam Pietje Precies met trots! We willen de komende jaren verder groeien om flink meer arbeidsplekken te creëren die bijdragen aan een mooiere en inclusievere arbeidsmarkt. We hebben jou nodig om dit mede mogelijk te maken door ervoor te zorgen dat onze Mensen & Cultuur administratie ten alle tijden op rolletjes loopt. Je functie bestaat onder andere uit:

 • Je ondersteunt bij een soepele start van nieuwe collega’s (aanmaken van de juiste accounts, arbeidsovereenkomst opstellen, welkomstmail versturen etc.) en zorgt voor een goede administratieve afsluiting wanneer er iemand vertrekt.
 • Je zorgt voor een volledige en accurate personeelsadministratie en goede interne service daaromheen. Zodat iedereen toegang heeft tot de juiste informatie. Je bent hiervoor het eerste aanspreekpunt. Je voorziet collega’s tijdig en vriendelijk van de correcte informatie. Mensen vinden het fijn (en gezellig!) om bij je aan te kloppen.
 • Je helpt bij de administratieve processen van zowel kortdurende als langdurende verzuimmeldingen.
 • Je bent maandelijks betrokken bij de salaris- en pensioenmutaties voor onze verschillende bedrijven. Dankzij jouw inzet ontvangen al onze collega’s tijdig hun correcte salaris. Jij blij, iedereen blij!
 • Je ondersteunt administratief bij het soepel laten lopen van terugkerende Mensen & Cultuur processen en (verbeter)projecten. Daarnaast vind je het leuk om te helpen bij de voorbereidingen en uitvoer van M&C projecten. Denk hierbij aan: het opzetten van een salarishuis, ondersteunen bij projecten die bijdragen aan het werkgeluk van onze medewerkers. Verbinden werkt!

Functie-eisen

 • Je bent lekker flexibel: je vindt alleen maar leuk om op veel verschillende locaties te werken. Van Den Haag naar Amsterdam, met een kleine tussenstop in Leiden: jij vindt je weg wel! Je weet in te spelen op verschillende situaties en kan goed omgaan met verschillende type collega’s. Dit gaat van jou van nature goed af!
 • Je werkt slim: Hierdoor ben je in staat werkprocessen te optimaliseren samen met collega’s. Je vindt het leuk om de meest effectieve en efficiënte processen te vinden om dingen gedaan te krijgen.
 • Je communiceert effectief en werkt graag samen! Sowieso gezellig, maar vooral ook belangrijk omdat je zo in je communicatie begrip weet over te brengen van de unieke behoeften van verschillende doelgroepen waarmee je te maken hebt. Beetje cheesy maar waar: teamwork makes the dream work!
 • Je wekt vertrouwen: Je weet het vertrouwen van anderen te winnen door eerlijkheid, integriteit en authenticiteit.

Aanbod

 • Betekenisvol werk in een groeiend sociaal bedrijf. Je start bij voorkeur 1 september 2023 maar wat later kan in overleg.
 • We zien je graag vaak! Het zal dus gaan om een fulltime functie van 40 uur in de week. Je zult starten met een jaar contract (waarvan 1 maand proeftijd), maar onze intentie is om een duurzame samenwerking met elkaar aan te gaan.
 • Van de vijf werkdagen zal er eentje (welke dag kan zeker in overleg) vast op één van onze locaties in Amsterdam zijn. De rest van de week zal zich voornamelijk in Den Haag afspelen (op verschillende locaties). Je vindt het in ieder geval niet erg om veel gebruik te maken van onze flexwerkplekken.
 • Een bevlogen team van fijne collega’s met hart en veel enthousiasme voor onze gedeelde droom.
 • Een bruto voltijds salaris (op basis van 40 uur) tussen de € 2300,- en € 2800,- afhankelijk van ervaring en competenties.
 • 25 vakantiedagen (wanneer je voltijd werkt), een groene pensioenregeling, telefoon- en reiskostenvergoeding en laptop in bruikleen.
 • Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in een uitdagende functie.
 • 25% korting op diverse publieke horecalocaties

Sollicitatie

Voor meer informatie neem contact op met Lisa Heynen tel.: 06-34771847 of solliciteer direct via de button.