Organisatie

Voor onze opdrachtgever – dé partner voor reinigingsoplossingen – zijn wij op zoek naar een gedreven Sales Manager (32-40 uur).

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en internationale speler en is gevestigd in Nieuw-Vennep. Hier werken 35 mannen en vrouwen aan een klantgerichte organisatie die haar marktaandeel steeds verder uitbreidt in zowel; Laundry, Food als Professional Hygiene.

De organisatie is bezig met het laatste stukje van de integratie van een distributeur in reinigingstechniek die een aantal jaar geleden overgenomen is.

Functie

Binnen deze functie begeleidt je een team van 5 accountmanagers en ligt de focus op het uitbreiden van het netwerk van partners.Om deze rol goed in te vullen beschik jij over

Functie-eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding;
  • Je beschikt over ervaring als teamleider;
  • Je het gewend om met verschillende handelspartners te werken;
  • Je beschikt over een duidelijke visie over hoe je de organisatie kunt laten groeien.

Aanbod

De organisatie staat bekend als een goede werkgever en biedt een salaris tussen €6.500 – €7.500,- (afhankelijk van kennis en ervaring) per maand (obv fulltime), goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mooie doorgroeimogelijkheden, de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw afdeling op een professionele en resultaatgerichte manier neer te zetten en de kans om te werken in een succesvol en stabiel familiebedrijf met een duidelijke en internationale groeistrategie.

Inlichtingen

Voor meer informatie neem contact op met Heaven-Leigh Essers tel.: 06-13285703 of solliciteer direct via de button!