Introductie

Ontdek de mogelijkheden bij een van de top accountancy- en belastingadvieskantoren in Nederland. In een team van circa 15 personen waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal staan, biedt onze opdrachtgever een stimulerende werkomgeving. Als enthousiaste professional met ervaring in administratieve en financiële processen, biedt de rol van Sr. Financial Accountant een kans om jezelf volop te ontwikkelen en een actieve rol te spelen in procesverbeteringen.

Organisatie

Onze opdrachtgever, een toonaangevend accountancy- en belastingadvieskantoor, biedt een inspirerende werkomgeving waarin successen gevierd worden. Het bedrijf hecht waarde aan collegialiteit en gezamenlijke groei, met ruimte voor individuele ideeën en initiatieven.

Functie

Als Sr. Financial Accountant werk je nauw samen met het Finance team en ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige vastlegging van de financiële administratie in het ERP- en boekhoudsysteem. Naast dagelijkse afstemming met collega’s, fungeer je als vraagbaak en draag je bij aan het efficiënter inrichten van werkzaamheden. Met meer dan 6 jaar relevante ervaring ben je in staat om financiële processen te beheren, balansdossiers te onderhouden en jaarrekeningen op te stellen. Je bent tevens betrokken bij de implementatie van een nieuw ERP-systeem.

Functie-eisen

De ideale kandidaat bezit de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Minimaal 6 jaar ervaring binnen grootboekadministratie.
  • Ervaring met het uitvoeren en adviseren van (verbeter)projecten.
  • Zelfstandige verantwoordelijkheid en analyse van financiële data.
  • HBO-werk- en denkniveau toegepast in de praktijk.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een stimulerende werkomgeving en waardeert diversiteit. Naast een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen € 3.345 en € 5.575 met groeiperspectief, ontvang je vakantiegeld en geniet je van flexibele werktijden met 32 vakantiedagen per jaar voor een gezonde werk-privé balans.

Sollicitatie

Joelle Verschoor +31 641879430