Introductie

Ben je klaar om een significante impact te maken in de financiële wereld? Wil je bijdragen aan de groei van een internationaal opererend bedrijf? Wij hebben een unieke kans voor een Sr. Administrateur die zijn of haar analytische vaardigheden wil inzetten in een rol vol diversiteit en uitdagingen. Er is ruimte voor zowel ervaren als minder ervaren financials in deze functie.

Organisatie

Voor onze opdrachtgever – een internationaal handelsbedrijf met activiteiten die zich uitstrekken van China tot de UK en van Noorwegen tot Chili – zijn wij op zoek naar een Sr. Administrateur. In deze rol ben je nauw betrokken bij deze activiteiten en werk je samen met afdelingen zoals Supply Chain, Sales en Finance. Dit biedt een geweldige kans om je snel te ontwikkelen binnen een dynamische werkomgeving en een inspirerende bedrijfscultuur.

Functie

Als Sr. Administrateur zal je een sleutelrol spelen in het uitbreiden van het Finance-team. Je wordt verantwoordelijk voor diverse financiële administratieve en controlerende taken. Afhankelijk van jouw ervaring word je begeleid door een ervaren Controller en de Finance Director. Het takenpakket is flexibel en aangepast aan jouw specifieke kennis en ervaring. Verantwoordelijkheden variëren van het beheren van debiteuren tot het opstellen en indienen van belastingaangiften, evenals het actief deelnemen aan verschillende projecten om de financiële administratie en bedrijfsprocessen te verbeteren.

Functie-eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een financieel-economische richting.
  • Je hebt 1 tot 5 jaar relevante werkervaring in een financieel administratieve en/of controlerende functie (stages tellen mee).
  • Je bent assertief, nauwkeurig, en kritisch ingesteld.
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het prettig om zowel zelfstandig als in een team te werken.
  • Een gezonde dosis ambitie en ondernemingszin is een pre.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend, in woord en geschrift.

Aanbod

De organisatie biedt:

  • Een concurrerend salaris van €3.000 tot €3.500 op basis van een fulltime dienstverband, afgestemd op je ervaring en vaardigheden.
  • Een werkweek van 24 tot 36 uur in een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in de regio Hilversum.
  • Uitstekende groei- en opleidingsmogelijkheden binnen een inspirerende werkomgeving.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en georganiseerde lunches.

Inlichtingen

Stijn Huijsmans 020-2440936

Sollicitatie

Stijn Huijsmans 020-2440936