Skip to content
18 Vacatures

Vacatures

18 resultaten
Controller
Regio Den Haag
Vast
40 uur per week
6.000 – 7.000 EUR per maand

Introductie Voor onze opdrachtgever – een toonaangevende internationale dienstverlener gespecialiseerd in schadebehandeling, risicobeheer en expertise in de regio Den Haag – zijn wij op zoek naar een consolidatie specialist. 

Business Controller
Tilburg
Vast
40 uur per week

Introductie Zie jij als gedreven Business Controller optimalisatie mogelijkheden en zie jij waar de kansen en risico’s liggen? Ter aanvulling van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een Business Controller op het hoofdkantoor in Tilburg.

Financieel administratief medewerker
Emmeloord
Vast
40 uur per week

Introductie Ben jij die accurate, systematische en proactieve teamspeler die ook zelfstandig aan de slag kan? Dan ben jij met jouw ervaring de ideale persoon voor deze baan als financieel administratief medewerker! Mocht je geïnteresseerd zijn, lees dan snel verder en solliciteer direct!

Amsterdam, Alkmaar, Haarlem
Vast
40 uur per week

Organisatie Voor onze opdrachtgever – een groothandelaar in onder andere bouwmaterialen – zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

Brakel
Vast
40 uur per week

Organisatie Voor onze opdrachtgever – een aannemersbedrijf in Brakel – zijn wij op zoek naar een Projectcontroller.

Account manager
Wassenaar
Vast
40 uur per week

Introductie Hou jij het hoofd koel tijdens een hectische dag en ben je in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden? Lees dan snel verder. 

Ede
Vast
40 uur per week

Organisatie Voor onze opdrachtgever – een administratiekantoor in Ede – zoeken wij een bevlogen (Junior) Administrateur (32-40 uur). Binnen deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van administratieve stukken in de boekhouding, facturering en debiteurenbewaking en het verzorgen van fiscale aangiften.

Commercieel manager
Regio Arnhem
Vast
40 uur per week
6.000 – 7.500 EUR per maand

Introductie Voor onze opdrachtgever – een toonaangevende organisatie in de energiesector in de regio Arnhem – zijn wij op zoek naar een Teammanager Sales. De organisatie is actief betrokken bij het vormgeven van de toekomst van energievoorziening en -distributie in Nederland en heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie.

Amsterdam
Vast
40 uur per week

Introductie Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde inkoper om het team te versterken. 

Hilversum
Vast
24 uur per week
2.400 – 2.600 EUR per maand

Organisatie Voor onze opdrachtgever – een non-profit Foundation in Hilversum – zoeken wij een bevlogen Financieel Administratief Medewerker(24 uur).Hier werken 38 mannen en vrouwen dagelijks aan deze mooie organisatie.Binnen deze functie verzorg je onder andere de correcte en zorgvuldige verwerking van de inkomstenstromen in het CRM systeem, verwerk je de bankafschriften, verzorgd je administratieve werkzaamheden …

Hoorn
Vast
36 uur per week
4.367 – 5.903 EUR per maand

Organisatie Voor onze opdrachtgever – een woningbouwcorporatie met ruim 14.000 woningen – zoeken wij een Financial Controller (32-36 uur).

Manager HR / P&O
Bodegraven
Vast
32 uur per week

Organisatie Voor onze opdrachtgever – een tandheelkunde/mondzorg organisatie met 38 praktijken verspreid door Nederland – ben ik op zoek naar een HR- en Recruitment manager.

Business Controller
Utrecht
Vast
40 uur per week

Organisatie Voor een van onze opdrachtgevers – de grootste brancheorganisatie van ongeveer 4400 aangesloten leden: makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen met het HQ in Utrecht – ben ik op zoek naar een Business Controller. Er kan remote worden gewerkt.

Regio manager
Nieuw-Vennep
Vast
40 uur per week

Organisatie Voor onze opdrachtgever – een internationaal (familie) bedrijf in eersteklas reinigingsproducten uit Nieuw Vennep – zijn wij op zoek naar een rayonmanager.

Sales manager
Nieuw-Vennep
Vast
32 uur per week

Organisatie Voor onze opdrachtgever – dé partner voor reinigingsoplossingen – zijn wij op zoek naar een gedreven Sales Manager (32-40 uur).Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en internationale speler en is gevestigd in Nieuw-Vennep. Hier werken 35 mannen en vrouwen aan een klantgerichte organisatie die haar marktaandeel steeds verder uitbreidt in zowel; Laundry, Food als Professional …