Introductie

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer van een gevarieerd klantenbestand, waarbij je een breed scala aan producten aanbiedt. Hoe klinkt dat voor jou?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Nederlandse familieonderneming die al sinds 1954 actief is in de zuivelindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van melkpoeder en exporteren hun producten naar meer dan 130 landen wereldwijd. Hun melkpoeders worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder melkconsumptie, kindervoeding en diverse gerechten. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij hun streven naar hoogwaardige en smaakvolle producten.

Functie

Je begint je dag met het verwerken van orders via verschillende kanalen, zoals e-mail, telefoon en SDF. Je beheert je eigen klantenportefeuille, waarvoor je verantwoordelijk bent voor het onderhouden van contacten, het opstellen van offertes en het werven van nieuwe klanten. Regelmatig ga je op klantbezoek om hun behoeften te achterhalen. Je neemt deel aan verkoopoverleggen, staat op beurzen en nodigt klanten uit voor onze huisbeurzen. Daarnaast ben je betrokken bij de export van droge bollen en werk je aan het versterken van relaties en het binnenhalen van nieuwe klanten voor dit productsegment.

Functie-eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat met commerciële ervaring in export, bij voorkeur binnen de sierteeltsector. Het aantal werkuren is flexibel bespreekbaar, maar onze opdrachtgever geeft de voorkeur aan kandidaten die fulltime beschikbaar zijn (38-40-42 uur per week), met minimaal een afgerond hbo-diploma.”

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen, taalcursussen en trainingen, indien daar interesse voor is. Het salaris zal tussen de €3500 en €4300 liggen.

Inlichtingen

Nick Koridon +31 202 440 936

Sollicitatie

Nick Koridon +31 202 440 936