Introductie

Voor onze opdrachtgever, een vooraanstaand bedrijf in de goudhandel onder Rotterdam, zijn we op zoek naar een Facility Manager die de dagelijkse operaties voor de afdeling facilitaire dienstverlening kan leiden. Een kans om een onmisbare rol te vervullen in een snelgroeiende organisatie!

Organisatie

Even voorstellen: Onze opdrachtgever, een gerenommeerd bedrijf in de goudhandel, is op zoek naar een Facility Manager om het team te versterken. Met meer dan 40 jaar ervaring en een passie voor kwaliteit, zijn ze een toonaangevende speler in de branche.

Functie

In deze rol ben jij mede verantwoordelijk voor uitbreidingen naar het buitenland, je ben onderdeel van het MT, je hebt een advies rol richting de directeur Infra en je geeft leiding aan een Facility team en 3 projectmanagers.

Jouw uitdaging: Als Facility Manager ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van operationele en projectmanagementactiviteiten. Je zorgt voor optimale werkplekken en een veilige werkomgeving voor medewerkers verspreid over Nederland, België en Duitsland.

Functie-eisen

Jouw profiel: We zoeken iemand met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen een internationale omgeving, met expertise in facilitair management en projectmanagement.

Aanbod

✨ Wat bieden wij:

  • Salaris van maximaal €7.000,- o.b.v. 40 uur
  • Bonusregeling
  • Auto, telefoon & laptop
  • Jaarlijkse inflatiecorrectie
  • 25 vakantiedagen

Sollicitatie

Joelle Verschoor +31 641879430